ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Főbb helyszínek: Budapest, Üllő, Maglód, Újhegy, Solymár, Törökbálint, Fót, Óbuda, Csömör, Kecskemét, Csepel, Albertfalva, illetve időközönként Piliscsaba, Győr, Siófok, Szekszárd, Dunaújváros, Kazincbarcika, Sátoraljaújhely, illetve egyéb vidéki városok.

FELADAT:

Szeretne úgy dolgozni, hogy Ön alakítja a saját beosztását? Akkor jelentkezzen hozzánk! Éjszakai leltárra keresünk öregségi nyugdíjas jogviszonnyal rendelkező Kollégákat Budapestre és vidékre! Vidéki munkavégzésnél az utazást térítjük, illetve a visszautat biztosítjuk! (Az fontos, hogy az utazási költség mindig egy fix össszeg, tehát saját autóval történő helyszíni megközelítésnél a benzinköltséget nem tudjuk finanszírozni!) A munka alkalmi jellegű, minden helyszínen havonta kb 3-4 leltározásra van lehetőség átlagosan, de több helyszín választása esetén heti rendszerességgel is tud munkát vállalni!

Feladat: az üzlet termékeit leszámolni, és az adatokat rögzíteni (PDA-val). (Általában 7-8 órás munkavégzéssel kell számolni, kb. este 19-20 órától.)

A MUNKA FOLYAMATA: A munkavállaló hozzáférést kap a DWS leltárak felületéhez, ahol önállóan tud jelentkezni a leltáros munkákra, a neki tetsző időpontokban. A felület kezelését megtanítjuk, csak egy laptopra, vagy okostelefonra lesz szüksége annak kezeléséhez! Az alapszintű számítástechnika tudás ehhez fontos, hogy minden esetben tudja a felületet kezelni, de természetesen mindenkinek segítünk, ha elakad a folyamatban!

FELTÉTELEK:

Öregségi nyugdíjas jogviszony, megbízhatóság, precizitás, pontos munkavégzés, jó álló képesség és monotonitástűrés, alapszintű számítástechnikai ismeretek

MUNKAIDŐ:

Este 19-20 órától, az Ön által megjelölt napokon, dolgozzon akkor és annyit, amennyit szeretne! Nincs kötött munkaidő, havi minimum vagy maximum munkavégzés, minden az Ön döntése!

BÉREZÉS:

Kezdő bér: br. 2000 Ft/óra (a későbbiekben bérsávos rendszer; egységes utazási idő térítés)

JELENTKEZÉS FORMÁJA:

Jelentkezni az oneletrajz@nyugimelo.hu címen az önéletrajza csatolásával tud, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya LEL-DWS legyen!