ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest, VI. kerület

FELADAT:

Szeretne egy kórház egyik legfontosabb embere lenni? Szeret és tud is főzni, és szívesen készítene ételt a betegeknek, hogy újra erőre kapjanak? Mert mi segíthet a legjobban a gyógyulásban? Egy jó kis erőleves, egy finom sült hús, vagy főzelék! A betegek pedig jóízűen fogyasztanák az Ön, és segédei által elkészített ebédet!

A feladatok az alábbiak lesznek: előkészíti és feldolgozza a nyersanyagokat; szeleteli, párolja, főzi, süti az ételek összetevőit, ízesíti az ételeket; darabolja, szeleteli, adagolja az ételeket; összehangolja és irányítja a hozzá beosztott konyhai kisegítők munkáját; betartja a technológiákat, a hatósági és belső szabályokat; felelős az élelmi anyagok szakszerű és takarékos felhasználásáért, az ételkészítéssel kapcsolatos szakmai előírások betartásáért és betartatásáért; felelős a HACCP rendszer vonatkozó előírásainak betartásáért; javaslatokkal él az ételkészítés minőségének javítása érdekében; a felhasznált alapanyagok tápértékének felmérését követően diétás ételek elkészítésében is részt vesz.

A munkához kötényt, hajhálót, gumikesztyűt adunk (3 hónapos próbaidő után céges munkaruhát is); reggelit, ebédet is biztosítunk a dolgozóknak, és a betanulásban segítünk!

FELTÉTELEK:

  • öregségi nyugdíjas jogviszony
  • szakács szakirányú végzettség és releváns szakmai tapasztalat
  • érvényes tüdőszűrő és erkölcsi bizonyítvány
  • önmagára és a környezetére igényes munka
  • csapatban való együttműködés, a konyhai segítők hatékony koordinálása
  • kórházi élelmezésben szerzett tapasztalat előny

MUNKAIDŐ: H-P-ig 6.00 – 14.20 tartó időtartamban, néha hétvégi napon is, előre egyeztetve. Igény esetén részmunkaidős munkarend is szóba jöhet!

BÉREZÉS: br. 2100 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

Jelentkezni az oneletrajz@nyugimelo.hu címen az önéletrajza csatolásával tud, valamint személyesen az irodánkban. Levele tárgya SZAKÁCS legyen!