Állások diplomás nyugdíjasoknak

Amennyiben Ön nyugdíjas korba lépett és rendelkezik befejezett diplomás képzéssel, valamint éppen munkát keres, akkor a legjobb helyen jár! Állás diplomás nyugdíjasoknak kategóriánkon belül számtalan pozíció közül válogathat.

Tovább >>

 

Bolti munkák

Bolti munkáink fizikailag enyhén megterhelő nyugdíjas munkaként végezhetők. Ha ön olyan nyugdíjas állást keres, ahol nem folyamatosan ülő munkát kell végezni, akkor ez lehet az önnek megfelelő kategória, és mindenképpen érdemes körülnéznie ajánlataink között.

Tovább >>

 

Fizikai munkák

Ezek a nyugdíjas szövetkezeti állások általában közepesen megterhelő munkák. Dobozpakolás, komissiózás, leltározás, csomagolás és egyéb anyagmozgatás. Akár online, vagy offline vállalkozások raktáraiban, vagy különböző telephelyeken. Ha nem szeret egyhelyben ülni és inkább mozogna, akkor ez a nyugdíjas munka kategória, megfelelő az Ön számára.

Tovább >>

 

Hamarosan elérhető munkák

Hamarosan elérhető nyugdíjas munkáink szerepelnek ebben a felsorolásban, ha még nem tudja, hogy melyik nyugdíjas szövetkezeti állás a leginkább kézenfekvő az Ön számára, akkor ebben a kategóriában is érdemes körülnéznie, hiszen itt vegyesen talál az összes kategóriából különböző nyugdíjas állásokat.

Tovább >>

 

Host/hostess munkák

Nyugdíjas szövetkezeti állásaink közül, ezeket a munkákat Hölgyek és Urak egyaránt tudják végezni. Ilyen munka például a termékminták kóstoltatása bevásárlóközpontokban. Emberközpontú nyugdíjas állások, ahol sok emberrel kell találkozni és beszélni.

Tovább >>

 

Irodai munkák

Ha olyan nyugdíjas állást keres, ahol fizikailag nem kell megterhelnie magát és irodai környezetben dolgozhat, akkor ebben kategóriában megtalálhatja a testhez álló feladatot. Nyugdíjas szövetkezetünk tagjaként válogathat többek között telefonos pénzügyi tanácsadó, telefonos biztosítási tanácsadó vagy adminisztrációs munkák közül is.

Tovább >>

 

IT munkák

Amennyiben olyan nyugdíjas munkát keres, ahol fizikailag nem kell terhelje magát, és a számítógépek világában is otthonosan mozog, akkor nyugdíjas szövetkezetünk ezen kategóriája lehet a nyerő számára.

Tovább >>

 

Könnyű fizikai munkák

Nyugdíjas, de kellően frissnek, fittnek és energikusnak érzi magát? Szeretné hasznos tevékenységgel tölteni a napjait? Válogasson nyugdíjas szövetkezeti állásaink között a könnyű fizikai munka kategóriában! Ezek a munkák általában kismértékben megterhelők.

Tovább >>

 

Nyugdíjas adminisztrátori állások

Válogasson Ön is nyugdíjas adminisztrátori állásajánlataink közül! Ebbe a kategóriába olyan állások tartoznak, melyek során különböző adminisztratív feladatvégzésre keresnek nyugdíjas korú munkavállalót.

Tovább >>

 

Nyugdíjas portás állások

Találja meg nálunk az Ön számára legmegfelelőbb nyugdíjas portás állást! A Portás munkakör esetében olyan állásajánlatok közül válogathat, ahol dolgozni vágyó nyugdíjasok jelentkezését várják, épületek, telephelyek és különböző intézmények őrzésére

Tovább >>

 

Sofőr munkák

Ha a vezetés a vérében van és sofőrködött már élete során, vagy jelentős mennyiségű vezetési tapasztalattal rendelkezik, akkor nyugdíjas állásaink ezen kategóriájában könnyen megtalálhatja a testhez álló munkát, melyet nap mint nap szívesen fog végezni.

Tovább >>

 

Szakmunkák

A nyugdíjas szövetkezeti állások közül ezek a leginkább speciálisak, mivel szakképzettséghez kötöttek. Tehát amennyiben Ön szakmunkával foglalkozott, szakmai végzettsége van, és szívesen visszatérne az adott szakmába, hogy nyugdíjas munkaként is, akkor itt találhatja meg a megfelelő lehetőséget.

Tovább >>

 

Támogató toborzó munkák

Nyugdíjas szövetkezeti állásaink közül, talán ez a leginkább emberközeli kategória. Tehát amennyiben olyan nyugdíjas állást keres, ahol folyamatosan emberekkel kell kommunikálni, és ön ilyen környezetben szeret dolgozni, akkor itt valószínűleg megtalálja a leginkább testhezálló nyugdíjas munkát.

Tovább >>

 

Telefonos munkák

Nyugdíjas állásaink között a telefonos munkák a legkíméletesebbek fizikailag, tehát amennyiben ön olyan nyugdíjas munkát keres, ahol nem kell fizikai munkát végezni, ez a kategória kitűnő választás az ön számára.

Tovább >>

 

Vagyonőr munkák

Állás nyugdíjas vagyonőröknek! A vagyonőr munkakörbe tartozó nyugdíjas állások teljesítéséhez mindenképpen előnyt jelent, amennyiben rendelkezik személy- és vagyonvédelmi szakképesítéssel, valamint tapasztalattal.

Tovább >>

 

Vendéglátói munkák

Nyugdíjas szövetkezeti állásaink közül, ezeket a munkákat hölgyek és urak egyaránt tudják végezni. Ha szívesen dolgozna vendéglátásban, akár pincérként vagy egyéb más munkakörben, akkor ez a megfelelő kategória Önnek.

Tovább >>