Magunkról

Az Első Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet nyugdíjas munkaerőt kínáló vállalkozásunk, melyet a munkaerőpiacra visszatérő nyugdíjasoknak alapítottunk.
Cégünk szakmai vezetői több mint egy évtizede vannak jelen a munkaerő szervezés területén.

Ez idő alatt számtalan tapasztalatra tettek szert, amik birtokában jobban megértik és átlátják a munkaerőpiac ezen területének nehézségeit, buktatóit, és azt is, hogy milyen változásokra lenne szükség.

Feladatunk

Feladatunk a nyugdíjas Munkavállalók és a Munkaadók közötti kapcsolatfelvétel kialakítása. Tagjainkat szeretnénk megfelelő munkalehetőségekhez, a Munkaadókat pedig megbízható munkaerőhöz juttatni.

A cél a kölcsönös elégedettség mindkét részről, hiszen a gyümölcsöző együttműködések ebben gyökereznek. A Munkaadónak minden körülmény között szüksége van a hozzáértő, megbízható Munkaerőre, akitől sok esetben nem irreleváns elvárás a kellő tapasztalat megléte sem. Bizonyos területek megkövetelhetik, hogy egy nagyobb szakmai múlttal rendelkező Munkavállaló végezze el a feladatokat, ezzel is gördülékenyebbé téve a munka menetét, illetve nem ritkán követendő példát mutatva ezáltal a fiatalabb kollégáknak, például szakmai alázatból is.

Céljaink

Minden egyes munkavállalónk fontos része a szövetkezetnek, mely közös erővel, a tagok eddigi munkatapasztalataival az élen nőhet még nagyobbra.

A munkaerőpiacra visszatérő szépkorúak dolgát szeretnénk megkönnyíteni úgy, hogy olyan potenciális álláslehetőségeket gyűjtöttünk össze nekik az oldalon, amik között megtalálhatják az egyéni preferenciáiknak legmegfelelőbb nyugdíjas állást. Azt, ami nemcsak nagyobb anyagi biztonságot nyújt, de ami képességeikhez és tapasztalataikhoz is remekül illik. Azt a munkát, ami mellett továbbra is boldognak, szellemileg frissnek és a társadalom hasznos tagjának érezhetik magukat. Nyugdíjas szövetkezetünkhöz bizalommal fordulhat akár Munkaadóként, akár Munkavállalóként érdeklődik a nyugdíjas munkák nyújtotta lehetőségek iránt.